Bloguri Varuite!

bloggingMa adresez in special posesorilor de bloguri care se cred Papi ai blogosferei evanghelice. Celor carora va place sa vorbiti oricum despre oricine, care folositi mereu cuvinte necuvincioase si murdare aratandu-va astfel identitatea.

Ce aveti cu Londra Evanghelica? nu va ajunge America? nu va ajunge Romania? De ce nu va rezolvati mai intai problemele din propria ograda si mai apoi sa ne cereti voie sa va ascultam? sau credeti ca daca noi nu postam problemele voastre nu le cunoastem? le cunoastem si ne e rusine… .

In ultima vreme (trec cu vederea ce ati scris mai demult – dar nu am uitat), cativa dintre voi ati scris si despre venirea fr. Iosif Ton la Londra. Bine, de fapt voi nu ati scris despre asta ci despre „ereticul” Ton si despre prapadita comunitate de crestini de la Londra. Ati calcat in picioare o intreaga comunitate crestina fara nici cea mai mica jena. Asta ar trebui sa spuna mult despre voi.

De fapt, o biserica din cele 33 de biserici evanghelice din Londra, l-a invitat pe Iosif Ton la inaugurare. Cred ca Iosif Ton e mai mult problema voastra decat a noastra. Cred ca voi sunteti maniati si pe Dumnezeu ca il mai tine.

Nu, noi nu suntem fara de probleme dar incercam sa le rezolvam asa cum suntem calauziti si nicidecum problemele noastre nu sunt cele scrise de voi. Sunteti departe de Adevar.

Daca esti ex-evanghelic ce treaba ai tu cu Ton?. Daca esti Crestin dupa Evanghelie de ce nu iti vezi tu de doctrina ta?. Daca esti Penticostal care e problema ta cu Ton? el nu s-a declarat niciodata penticostal.Daca esti Baptist iti inteleg frustrarea dar nu si ura. Gata, l-ati dat afara din UB si noi toti stim asta. Nu (mai) e treaba ta daca Ton sta in picioare sau cade; si uite ca sta. Si asta te roade!

Voi ati fost invatati cu „circulare” si ati uitat ca Biserica este autonoma si deasupra ei sta doar Isus. Ea nu primeste ordine pe cine sa invite si pe cine sa nu invite ci doar sfaturi fratesti de care voi sunteti straini. Lucrurile sunt clare dar voua va place cearta, scandalul, vorbirea de rau, etichetarea, minciuna, …

Macar daca ne-ati minti frumos ne-am putea ruga pentru voi dar badaranismul de care dati dovada ne face sa fugim de voi cat mai departe, ca sa nu se ia. Pocaiti-va mult si apoi taceti si mai mult. Sa vorbiti cand va vom intreba noi si promit ca noi nu va vom intreba niciodata, nimic!

Nu incercati sa ne tulburati cu blogurile varuite!

Blogurile voastre miros greu… la fel si voi.

 Claudiu Nitisor
Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s