Pastor Ovidiu Petric: Fondatorul Facebook și hotărârile de început de an 2015

fbMark Zuckerberg, tânărul fondator al imperiului media Facebook, a luat din nou o hotarâre atipica pentru un inceput de an, si anume, sa devoreze 52 de carti in 2015, adică saptamana si cartea. Decizia e de apreciat, mai ales pentru zilele noastre cand oamenii prefera sa urmărească pozele si imaginile postate de prietenii lor pe Facebook, Twitter, What’s Up si Instagram.
Imediat ce si-a facut publica hotararea de inceput de an, tânărul antreprenor si fondator Facebook a si fost bombardat cu 50 de mii de propuneri de lectura de urmăritorii săi din rețeaua de socializare.
Se va tine Mark Zuckerberg de hotărârea luată de a lectura studențește? O va dovedi luna decembrie a acestui an. Întrebarea este ce facem cu hotărârile luate uneori pripit, alteori irealist, neclar, formal sau chiar in mod îndrăzneț?
„Psychology Today arată că aproape jumătate din persoanele intervievate îşi fac planuri de schimbare pentru anul care vine. Dintre toţi oamenii ăştia, sub 10% reuşesc să se ţină de cuvînt. Unii pomenesc de un soi de procrastinare culturală desăvîrşită în timp, un efort de reinventare care eşuează de fiecare dată spectaculos, tocmai pentru că e total nerealist. N-are a face, însă. E în natura fiecăruia să reia sisific bolovanul promisiunilor, sus, spre deal, şi să-i dea drumul la vale, la nici jumătatea drumului” afirma jurnalista si redactorul-șef de știri Selma Iusuf.
Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s