Avertizare !

Fratilor,
Si noi, cei de la Biserica Biruinta Londra am fost sunati de acest talhar(Ciprian Neagu, Foscani- Vrancea). Cam aceasta este povestea pe care a prezentat-o el fratilor. Nivelul de viclenie este extrem. Domnul sa ne fereasca de asemenea oameni si sa ne dea intelepciunea sa-i putem depista la timp.
Sami Pripon, Biserica Biruinta Londra: „Am fost sunat azi de un preot ortodox din Focsani Vrancea si mi-a prezentat o problema pe care o are cu fiica lui de 4 ani jumate Ana-Maria, la care i-au descoperit medicii o tumoare pe creier. Este la terapie intensiva in acest moment si se fac demersuri sa o duca la operatie in Franta. Tatal fetitei, parintele, a luat legatura cu Casa de Asigurari Medicale cu Raied Arafat secretarul general la Ministerului Sanatatii din Romania sa-i ajute sa plece la operatie in Franta. Au primit asigurari ca o sa faca tot ce pot pt ei numai ca procedurile sunt f stufoase. M-a sunat si pe mine si m-a rugat sa-l ajut cu ce as putea.
Mi-a mai zis ca operatia costa 7000 de euro si a reusit sa adune 4000 pana in prezent de la Biserici si de la oamenii de buna credinta.
Au cheltuieli cu examenele tomograf si tot ce inseamna investigatii. Cu lacrimii in ochii mi-a zis ca daca nu plateste toate investigatiile care se impun nu-i baga nimeni in seama.”

Noi am verificat povestea, l-am sunat si eu, insa asa cum si-au dat seama si fratii din State ori Spania nu este decat o mare inselatorie. Daca cineva are mai multe contacte, experienta in domeniul asta, il rog sa raporteze cazul autoritatilor, institutiilor competente din Romania
Doamne ajuta! Fiti binecuvantati!
Marius Zarnescu, Biserica Biruinta Londra

B a r z i l a i - e n - D a n

Stimati frati,
Doresc sa va avertizez de un „scam” din partea unui preot ortodox pe numele Ciprian Neagu din FOCSANI, Jud. Vrancea (loc. Urechesti) care suna pastori solicitand rugaciune si ajutor financiar pentru fetita lui (Ana-Maria) de 4 ani1/2 care ar avea tumoare la cap si trebuie operata la Strasbourg.
A sunat de la urmatorul numar de telefon:
40760437614

In urma investigatiilor am fost informat ca este o escrocherie si numitul preot este cunoscut ca fiind un sarlatan care a inselat pe multi si apeleaza si la pocaiti, dar nu are copii si a schimbat cateva neveste…

Am gasit de bine sa impartasesc cu pastorii acest aspect si e bine daca cineva are astfel de experiente sa informeze pe ceilalti frati slujitori ca sa pazim visteria Casei Domnului de astfel de lupi lacomi.

Fiti binecuvantați de Domnul!

Alin Bob

Vezi articol original

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s