Peste 200 de grupări şi organizaţii care manifestă în mod deschis intoleranţă faţă de credinţa creştină

Asociaţia Americană pentru Familie (AFA) a identificat mai mult de 200 de grupări şi organizaţii care manifestă în mod deschis intoleranţă faţă de credinţa creştină şi le arată americanilor printr-o hartă interactivă, Charisma News.com

afa

Situl include o hartă interactivă care identifică grupările care acţionează în mod intolerant faţă de religia creştină. Acţiunile lor, de exemplu, au încercat să reducă la tăcere creştinii şi să îndepărteze orice manifestare publică a moştenirii creştine şi a credinţei în America.

„O practică comună pentru aceste grupuri este ameninţarea şcolilor, oraşelor şi statelor naţiunii noastre. Prin ameninţarea cu judecata, ei cer ca rugăciunea să fie îndepărtată din şcoli şi din întâlnirile comitetelor orăşeneşti, ca monumentele cu cele Zece Porunci să fie înlăturate din tribunale, şi ca crucile memoriale să fie scoase din parcuri şi cimitire.

Din cauza urei anti-creştine, proprietarii de afaceri private au fost judecaţi şi forţaţi să îşi închidă afacerile. Familiile şi afacerile care exprimă o opinie creştină asupra problemelor sociale deseori înfruntă represalii vicioase din partea zeloţilor anti creştini, şi este timpul să le cerem socoteală pentru intoleranţa lor”, a declarat Preşedintele AFA, Tim Wildmon.

AFA a adăugat în Chemarea la Acţiune a celor mai mult de un milion de prieteni şi suporteri că unii membri din aceste grupări au comis crime violente împotriva creştinilor. Asalturi fizice şi verbale împotriva creştinilor sunt deasemenea metode folosite des de aceştia, ca modalitate de intimidare.

Pentru a vedea grupările anticreştine pe state, vizitaţi următorul LINK.

AFA mai distribuie un email săptămânal care notifică creştinii despre cele mai populare evenimente anticreştine din ţară şi cum ei pot lua acţiune. Pentru a primi notificările, vă puteţi înregistra AICI.

http://www.stiricrestine.ro/

Anunțuri

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s