Rugaţi-vă pentru misionarul Titel Maghiar

Titel-MaghiarTitel Maghiar este un misionar român care acum câţiva ani a fost închis în Indonezia pentru că a împărţit Biblii. Titel este în comă în urma unei explozii din partea unei grupări musulmane în timpul unei evanghelizări pe care el şi colegii lui o susţineau pe o insulă în Indonezia. În ultimul an a mai fost bătut şi ameninţat de câteva ori dar de data asta i-au atacat din plin. Iată ce mi-a relatat medicul roman Lucian Popescu care a scăpat cu viaţa, la întrebarea – ce s-a întâmplat?

“Am fost atacaţi de musulmani. A fost o seară de evanghelizare şi cu 15 min înainte de terminare au intrat peste noi. Avem peste 34 răniţi, 9 morţi, restul sunt mai uşor, alţii doar speriaţi, Titel e în comă, a mai fost un misionar în comă dar acum 2 ore a murit, deja este 6 dimineaţa, toată noaptea am stat lângă el dar momentan doar aparatele mai arată că trăieşte.”


Update:

Am reuşit să ţin legătura cu un medic neurochirurg care este împreună cu Titel în Indonezia şi în urmă cu câtva timp, a ieşit din comă, dar este sub sedative. A reuşit să răspundă la stimuli dar încă nu se pot pronunţa clar fiind nevoie de un tomograf şi alte teste. Continuaţi să vă rugaţi.

Cristian Barbosu


Update ora 19

Medicul român care este împreună cu el mi-a scris acest update, mulţumind tutoror celor care v-aţi rugat. Continuaţi să vă rugaţi.

“Cristian, am veşti bune. rezultatul a fost contrar gândirii mele. Nu se văd urmări în interior, în partea stângă din spate se vede craniul că e lovit dar slavă Domnului că în rest e bine. Nu am văzut nici un cheag de sânge, de asta m-am temut tare. Lui i-a curs sânge pe urechi şi asta ma şocat să  nu fie ceva în interior plesnit, dar se pare că ce a plesnit a ieşit afară. Restul rănilor ce le are pe corp nu sunt aşa multe. Mă mir că îi rezista inima încă. S-a trezit de vreo jumătate de oră, recunoaşte pe toată lumea. I-am făcut câteva teste… i-am zis de tine şi că te rogi, a lăcrimat, dar important este că e conştient şi nu are leziuni interioare la cap. Restul se va vindeca în timp, la el puţin mai lent, pentru că e şi diabetic şi rănile se închid mai greu. Într-adevăr Dumnezeu a ascultat şi e în control, recunosc mâna Lui.”

Cristian Barbosu

Preluare: http://harvestmetanoia.ro

Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s