Ateii din SUA isi vor lansa post de televiziune non-stop

mormant-ateist-350x3762Evenimentele in randul ateilor se tin lant, dupa deschiderea catorva sute de “biserici” fara Dumnezeu si fara doctrine, dupa cum relateaza stiricrestine, a venit si randul americanilor sa intre in joc.

Asociatia Ateilor din SUA a anuntat ca va lansa primul canal de televiziune din lume dedicat exclusiv ateilor, oferind programe non-stop. Grupul doreste colaborarea cu alte organizatii de aceeasi sorginte, inclusiv Fundatia Richard Dawkins.

“Dorim sa facem televiziunea, deoarece asta este strategia noastra: sa ajungem in toate sectoarele unde nu suntem reprezentati in momentul de fata”, a declarat intr-un discurs la Universitatea Stanford, presedintele asociatiei ateilor americani, David Silverman.

“Exista in SUA o multime de canale religioase si de programe TV unde predica tele-evanghelisti. Postul TV-ateu isi va avea cu siguranta locul sau de nisa. Exista o multime de atei si acestia sunt interesati sa vada ceea ce ii intereseaza”, a spus Silverman.

Canalul, care va fi lansat in vara acestui an, se va numi “Atheist-TV” va emite pentru inceput pe internet 24 de ore pe zi, 7 zile pe sapatamana. Ateii americani au tinut sa sublinieze ca au o multime de informatii de oferit telespectatorilor lor fideli.

Canalul TV ateist doreste sa obtina parteneriatul altor grupuri ateiste, cum ar fi Fundatia Richard Dawkins si sa reuneasca toti marii utilizatori de pe YouTube care ofera continut ateist.

“Vom avea emisiuni despre filozofie, stiinta, istorie. Vom face o examinare critica a faptelor”, a declarat pentru NY Dailys News, purtatorul de cuvant al ateilor americani Dave Muscato. Ateii americani, una dintre cele mai mari organizatii seculare din America, a fost implicata in mai multe procese in ultimii ani.

Sursa: Christian Post

Preluarehttp://afirmativ.com

Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s