Pastorul Cristian Ionescu – reactie la cateva secvente de la televiziunea Romania TV

cristian ionescu fb

 „Am postat aceste secvențe din două motive:

1. Pentru că au „strecurat” câteva momente dintr-o predică de-a mea
2. Pentru că știu câte ceva și cunosc persoane vizate de acest reportaj
Remarc următoarele:
1. Nu știu mai nimic despre România TV (și probabil nici nu vreau să știu), dar dacă acesta este jurnalism, atunci e vai de el, săracul jurnalism, pe ce mâini a încăput! Să faci afirmații fără dovezi despre cetățeni americani că ar fi sub investigații, că pocăiții ar fi creat o mafie politică (cu vreo 4,5 reprezentanți în Parlament și vreo 2,3 prezentări de politicieni care ne-au vizitat bisericile…) este o iresponsabilitate strigătoare la cer din partea acestui… canal.
2. Nu pricep afirmațiile referitoare la sume fabuloase donate de biserici pentru campanii politice. Sunt invenții! Nu ar trebui ca acest… canal să producă ceva dovezi, să ia interviuri persoanelor pe care le acuză?
3. Au selectat câteva secvențe dintr-o predică a mea, dar nu pricep legătura cu „reportajul” și nici de ce parte a fileului sunt folosit.
Bine, e ca și inconștienții care lansau rumori acum câțiva ani că eu aș fi înșelat banca și aș fi sub investigația vreunei poliții economice, când eu plătesc lună de lună rata la aceeași bancă, iar de „sănătate” nu m-a întrebat nicio poliție de nicăieri. Cât de retardați credeți că sunt oamenii, insinuând de ani de zile că ba unii, ba alții sunt hoți și tâlhari prin America, în vreme ce nu-i „ridică” nimeni și sunt bine mersi. Păi, dacă ar fi așa cum pretindeți, demult am fi înghețat la răcoare, că aici nu scapi.
4. Mișcarea penticostală este așezată într-un conflict imaginar cu cea ortodoxă, pe aspecte de moralitate socială pe care pocăiții nu doar o predică, dar o și trăiesc, iar cei care încalcă aceste norme sunt excluși din bisericile noastre.
Consider că este important să supraviețuiți acestor câteva minute de supremă îngrețoșare, ca să vedeți cum vorbește despre pocăiți România TV.”

sursa: fb

Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s