Raspunsul lui Billy Graham la intrebarea: Ce faci atunci cand nu mai poti participa fizic in biserica ta?

NEW YORK - JUNE 24:  Billy Graham speaks during his Crusade at Flushing Meadows Corona Park June 24, 2005 in the Queens borough of New York. Flushing Meadows Corona Park is the site for Graham's sermons on June 24-26, which looks to draw thousands of people from across the country, and will purportedly be the aging Christian televangelist's final crusade.  (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

NEW YORK – JUNE 24: Billy Graham speaks during his Crusade at Flushing Meadows Corona Park June 24, 2005 in the Queens borough of New York. Flushing Meadows Corona Park is the site for Graham’s sermons on June 24-26, which looks to draw thousands of people from across the country, and will purportedly be the aging Christian televangelist’s final crusade. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

Cunoscutul evanghelist Billy Graham a primit recent o scrisoare in care i se cerea un raspuns la intrebarea: „Ce trebuie sa fac daca nu mai pot fi activ si nu pot participa fizic in biserica mea? Graham i-a raspuns: Faceti tot ceea ce puteti pentru a ramane conectati. Iata raspunsul evanghelistului pe larg la scrisoarea trimisa de catre RL.

Stimate Billy Graham: Sunt o persoana in varsta, cu probleme de sanatate si imi este tot mai dificil sa particip la serviciul divin saptamanal din biserica. Fac un lucru gresit daca privesc la TV serviciul de inchinare al bisericii? Mi-e dor sa imi vad fratii, dar este foarte dificil pentru mine sa ajung la biserica acum, mai ales ca am renuntat sa conduc masina. – RL

Stimate RL: Dumnezeu cunoaste problemele tale si stie ca nu mai poti sa faci ceea ce altadata faceai. (De altfel, eu te felicit pentru ca ai realizat ca e mai intelept sa renunti la condusul masinii. Sunt sigur ca a fost o decizie dificila, dar a fost cea corecta).

Cu toate acestea fii recunoscator, ca nu esti complet izolat de biserica, pentru ca ai posibilitatea sa te inchini cu fratii prin intermediul televiziunii si poti auzi Cuvantul lui Dumnezeu asa cum este predicat. Biblia spune despre Cuvantul lui Dumnezeu ca nu este limitat de distanta sau se limiteaza doar la o cladire.

citeste continuarea AICI

Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s