Din Paris, puțin nervos… – Vladimir Pustan

Stau de o oră în aeroportul Charles de Gaulle – Paris, iar un român se simte întotdeauna în aeroport ca Tom Hanks în ”Terminalul”. Plin de poliție cu puștile agățate de gât, polițiști ce privesc în zare spre potențiali suspecți. Îmi vine să le spun să nu mai privească năuci spre orizont. Necazul vine de pe strada lor, din cartierele mărginașe ale Parisului.

Din interior, adică.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu romii noștri specializați în fier vechi sau mai nou sunt problemele lor. Nu-i totuna când îți dispare telefonul sau îți dispare vena jugulară.

Sunt 1,6 miliarde de musulmani din care doar 48 milioane se declară jihadiști. Până în 2070 vor fi mai mult decât creștinii, lumea va fi a lor și oricum ar fi expandat chiar dacă americanii nu și-ar fi băgat nasul omorându-le liderii politici care de bine sau de rău îi țineau acolo.

Islamul nu e o religie a păcii. Au dovedit-o suporterii turci strigând Allahu Akbar în momentul de reculegere din meciul cu Grecia. Știm că Allah e mare. De aceea o să-i facem o moschee mare în București. Khebab e de mult. Și țigănia aferentă. Mai trebuie moschee și muezinul sculând bucureștenii la 4 dimineața făcând vocalize din turn. Cât de minioni putem fi la minte ca să ne legăm la cap când nu ne doare. Să construiești Moscheea Mântuirii neamului…

Nu există convertiri decât pentru a crea o stare de beatitudine celor ce încă mai cred că musulmanii au năvălit în Europa pentru a fi integrați în grupuri de studii biblice și să cânte 10.000 de motive de mulțumire a lui Matt Redman. Profesorii de islam trebuie să le spună europenilor că acesta nu poate fi reformat sau secularizat. Și Europa nici nu încearcă. America nici atât. A dovedit America faptul că-i deșteaptă când din 2184 refigiați primiți din Siria doar 53 sunt creștini. Restul o să se detoneze prin Mc Donalds.

O creștinătate emasculată ca cea americano-europeană nu poate fi un zid în fața invaziei semilunii.

Polițiștii tot se uită la geanta mea… Își imaginează că-mi scriu memoriile. Știați că e rând la recrutarea de kamikaze? Că liderii de la ISIS sunt acuzați de nepotism băgându-și rudele  întâi în cămașa cu grenade în loc de nasturi. Pentru că au reușit musulmanii să-și zugravească raiul în culori vii. Pentru toți ratații din ghetouri un Like de la Shakira. Și pilaf și berbec cât cuprinde.

Dacă cei de ISIS vând petrol  de 1,5 milioane de dolari zilnic pentru a finanța detonările, oare cine îl cumpără?

Că prețul e de dumping.

Ar fi culmea să o facă francezii. Nu degeaba Bucureștiul e Micul Paris…

E clar că polițiștii și-au pus pata pe geanta mea… Cred că își dau seama că o am din armată…

V l a d i m i r _ P u s t a n

Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s