Crucea îi deranjează tot mai mult pe închinătorii la semilună. Cerere șoc către FIFA: Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!

Crucea îi lezează tot mai mult pe cei care se închină la semilună. Arabia Saudită, cerere-șoc către șefii FIFA: fără semnul Crucii pe terenul de fotbal. Saudiții primesc însă o replică pe măsură: dar și jucătorii musulmani se roagă pe teren!
i belong to j
Cererea către FIFA a fost făcută de un faimos lider musulman al Arabiei Saudite, Mohammed Alarefe, care le-a solicitat șefilor fotbalului internațional să adauge în regulamentele lor interzicerea semnului Crucii la intrarea pe teren, semn al religiei creștinilor.
Într-o vreme în care tot mai mulți fotbaliști se roagă la Dumnezeu și își fac semnul Crucii la intrarea pe teren, musulmanii se simt tot mai ofensați. Alarefe este profesor la King Saud University din Riyadh, iar pe Twitter are cam vreo 17,4 milioane de oameni care-l urmăresc. Destul de mulți. La fel de mulți sunt însă și cei care nu sunt de acord cu cererea lui. Și care îi amintesc că sunt destui musulmani,  jucători de fotbal, care îngenunchează pe stadioane și-și ridică ochii spre Allah după un gol sau o victorie.

Citeste AICI tot articolul
Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s