13561 titluri de calatorie eliberate de consulatul Roman in numai doua luni.

Conform statisticilor publicate de Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Marea Britanie, in lunile Mai/Iunie consulatul a eliberat nu mai putin de 13561de titluri de calatorie.

Iata ce posta Sectia consulara in luna Decembrie

Secția consulară a Ambasadei României la Londra4 September 2018 · 

The summer was crazy!

Vara aceasta, la Londra, a fost, la propriu și la figurat, una nebună. Pe de o parte, valori ale temperaturii foarte ridicate, iar pe de altă parte, un număr foarte ridicat de servicii consulare, în special eliberare titluri de călătorie.

A fost vara în care ne-am organizat și mai bine. Pe parcursul lunii mai am fost în 11 localități din Marea Britanie, într-o caravană, și am eliberat 1057 documente de călătorie. Apoi, în perioada 1 iunie – 31 august, am deschis un birou temporar în cadrul Primăriei Brent, unde am eliberat alte 11.022 de titluri de călătorie. Pentru cei care au avut diverse programări la Secția consulară (procuri CI, certificate de naștere, pașapoarte etc.) dar au avut nevoie și de titlu de călătorie le-am eliberat acest document la sediul Secției consulare pentru a evita multiplele deplasări. Astfel, am eliberat alte 1.482 titluri de călătorie.

În total, Secția consulară din Londra a eliberat, în perioada mai-august 2018,13.561 titluri de călătorie.

Mulțumim funcționarilor consulari pentru efortul deplasărilor, al disponibilității și al implicării de care au dat dovadă în această perioadă foarte aglomerată. Ați fost grozavi!

Cetățenilor români le mulțumim pentru înțelegerea și răbdarea cu care s-au adaptat la ”soluțiile” de procedură pe care le-am identificat. Mulțumim!

Constatăm cu plăcere că, pe an ce trece, membrii comunității românești din Marea Britanie sunt mai bine informați iar comunitățile în sine sunt mai bine organizate. Ne-a făcut plăcere să fim în mijlocul românilor și o vom face din nou cu ocazia celor 8 consulate itinerante planificate pentru toamna acestui an.

O zi frumoasă tuturor!

Reclame

Despre Administrator

Biblia este GPS-ul meu
Acest articol a fost publicat în Anunturi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s