Anglia de la #stai acasa la # stai alert

Sistemul de alerta Covid 19 este pregatit pentru a fi lansat de guvern in Anglia pentru a urmari virusul. Se asteapta ca prim ministru sa faca anuntul astazi 10.05.2020.

Sistemul va clasifica nivelul de amenințare de la coronavirus pe o scară de la unu la cinci și va fi ajustat în funcție de date.

Boris Johnson urmează să dea o adresă televizată care actualizează națiunea cu privire la evoluția măsurilor de blocare.

Se preconizează că premierul va dezvălui un nou slogan, spunându-i publicului „să fie în alertă, să controleze virusul, să salveze vieți”.

Se înțelege că sistemul – cu alerte variind de la verde (nivelul unu) până la roșu (nivelul cinci) – va fi similar cu cel utilizat pentru a ține publicul la curent cu privire la nivelul amenințării de teroare.

Domnul Johnson este de așteptat să spună că Anglia este în prezent în etapa patru, dar se îndreaptă spre etapa a treia.

Instrumentul de avertizare – care va fi administrat de un nou „centru comun de biosecuritate” – va reflecta, de asemenea, amenințarea cu virus în diferite părți ale țării, ceea ce înseamnă că nivelul amenințării într-un oraș ar putea diferi destul de mult de altul.

Ne spune BBC

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s