Penticostalii îi cer președintelui Klaus Iohannis să deschidă bisericile: Este un drept prevăzut în Constituția României.

Conducerea Cultului creștin Penticostal din România îi cere președintelui României prin intermediul unei scrisori să permită deschiderea lăcașurilor de cult, a bisericilor așa cum s-a întâmplat deja în țari europene care au fost și sunt multe mai afectate ca România.

Scrisoarea este semnată de președintele Cultului Creștin Penticostal, pastorul Moise Ardelean și de secretarul general, pastorul Simion Bumbar. Cei doi argumentează că de la începutul problemelor cu noul tip de coronavirus credincioșii penticostali au respectat toate dispozițiile legale, iar acum când situația s-a mai îndreptat bisericile ar trebui redeschise.

Ei susțin că slujbele în aer liber nu sunt deloc o soluție în contextul vremii nefavorabile din ultima vreme și că bisericile însele vor fi în stare să creeze un cadru prin care răspândirea virusului să fie împiedicată.

Citeste tot articolul AICI

Publicitate

Un gând despre „Penticostalii îi cer președintelui Klaus Iohannis să deschidă bisericile: Este un drept prevăzut în Constituția României.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s