RECOMANDAM – Alegeri Locale (2) Mircea Cirţ – Primar Baia Mare

Mircea Cirţ

În Baia Mare este loc de mai bine!Decizia de a intra în politică a venit firesc, după ce mi-am construit o casă, o familie, o afacere.

Nu am venit în politică pentru a profita, pentru a mă îmbogăți, ci pentru a face ceva pentru oameni.

Știu că pot face multe pentru comunitate, pentru că știu să construiesc şi pentru că știu ce îi trebuie orașului nostru.

Nu voi încerca să câștig primăria prin manipulări, exagerări sau minciuni. Vreau să fiu corect față de oameni și în fața lui Dumnezeu.

N-am să spun că Baia Mare este un dezastru, că actualul primar nu a făcut nimic sau că eu voi muta munții din loc. Nu ar fi corect să spun asemenea lucruri! Am să spun însă că noi băimărenii, românii în general, ne mulțumim cu prea puțin. Ne mulțumim să vedem că se mai plantează câte un copac, că se mai pune puțin gazon prin oraș, că se mai astupă o groapă pe șosea și considerăm că asta e suficient. Nu vreau să minimalizez aceste lucruri! Ele trebuie făcute, dar este mult prea puțin pentru un primar!Provocarile noastre în Baia Mare sunt mult mai mari și mai serioase: ne pleacă tinerii și nu se mai întorc, rămânem tot mai puțini în acest oraș, ocolit de autostrăzi, de investitori și parcă și de noroc. Ca om de afaceri, vă pot spune că va urma o criză economică serioasă, de care nici țara și nici comunitatea noastră nu vor scăpa.Riscăm să rămânem o urbe mică, fără viitor, în timp ce alte orașe, precum Oradea, Clujul, Braşovul sau Sibiul ne-au luat-o demult înainte. Avem o singură șansă: să ne luptăm pentru a ne dezvolta, să atragem bani, investiții, să creăm locuri de muncă bine plătite și să investim în școală și în sănătate. Toate județele și orașele din țară se vor lupta pentru bani europeni, pentru bani de la Guvern, pentru investiții private iar noi, băimărenii, trebuie să fim în primele rânduri pentru câștigarea acestei bătălii.Baia Mare poate si trebuie să devină un oraș animat, cu o infrastructură modernă, cu un mediu de afaceri dezvoltat, din care locuitorii să nu mai plece, dimpotriva tinerii să se întoarcă acasă şi în care să vină mult mai mulţi turiști. Trebuie să ne propunem obiective ambițioase! Avem nevoie să atragem investițiile în domenii care oferă locuri de muncă bine plătite. Aeroportul trebuie extins pentru a avea curse internaționale, trebuie realizată o şosea de centura orașului și trebuie să ne luptăm să ne racordăm la rețeaua națională de autostrăzi. Avem nevoie de parcuri industriale în care investitorii să beneficieze de acces rapid la utilități, infrastructură rutieră și comunicații. Deasemenea, este obligatoriu să dezvoltăm zone de agrement și hub-uri, oferind tinerilor șansa de a se întâlni, de a relaționa și a-și valorifica experiența și cunoștințele aici, acasă. Va fi un pas important în clădirea viitorului orașului nostru!Eu vreau să mergem împreună pe acest drum, pentru că știu ce am de făcut și mă pricep să fac lucrurile să meargă. Baia Mare poate să fie un oraș mult mai dezvoltat, mai european! Trebuie să credem în oraşul nostru, în forţa noastră de a schimba lucrurile!Cred în Baia Mare! În Baia Mare e loc de mai bine!Mircea CirţCandidatul PNL pentru Primăria Municipiului Baia Mare

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s