Congresul Alianței Evanghelice din România (A.E.R.) a ales Comitetul Executiv pentru următorii 4 ani

pastorul Moise Ardelean, președintele Alianței Evanghelice din România (foto: Cuvântul Adevărului)

Amânat din toamna anului trecut pentru luna februarie a acestui an, pentru a se putea revizui statutul de organizare, și reamânat din cauza spectrului epidemiei care se contura și în țara noastră, Congresul Alianței Evanghelice din România nu mai suporta amânare.

Găzduit de Biserica Creștină după Evanghelie „Antiohia” din București, în condiții speciale determinate de starea de alertă sanitară din țară, Congresul desfășurat ieri, 12 august, a desemnat prin votul delegaților prezenți noua echipă de conducere pentru următorii patru ani.

Președintele Alianței Evanghelice din România a fost ales pastorul arădean Moise Ardelean. În vârstă de 65 de ani, fratele Moise Ardelean a absolvit Institutul Politehnic din Timișoara în 1980, este licențiat în teologie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și păstorește din 1990 Biserica Creștină Penticostală „Gloria” din Arad, iar în noiembrie 2018 a fost reales pentru al doilea mandat ca președinte al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România. Este căsătorit din 1978, tată a 6 copii și bunic pentru 15 nepoți.

Citeste tot articolul :http://revistacrestinulazi.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s