Pregătire pentru botez în Albania

Pregătiri pentru un posibil botez în biserica din Albania, în această toamnă. Mai jos sunt mărturiile și solicitările de susținere în rugăciune a doi tineri care s-au decis pentru Domnul, dar care întâmpină greutăți din partea familiilor lor.

„Aurela este o tânără de 16 ani care, de mic copil, a frecventat întâlnirile pentru copii din cadrul bisericii. Ea L-a acceptat pe Dumnezeu în inima ei la întâlnirile cu adolescenții. Din acel moment a început să-L caute mai mult pe Dumnezeu, să citească din Biblie și să se roage. Cu ceva timp în urmă și-a exprimat dorința de a face botezul și de a studia la Colegiul Biblic pentru a deveni misionară. Dumnezeu a schimbat-o mult și este o fată exemplu. Atunci când a vorbit cu tatăl și cu familia ei, aceștia nu au fost de acord cu botezul. Rugați-vă pentru ei, ca toți să-L Îl cunoască și să Îl accepte pe Hristos ca Domn și mântuitor în viata lor.

Besi este un tânăr de 18 ani care a început să vină la biserică prin intermediul cursului de fotbal. În urmă cu un an și putin L-a primit pe Domnul ca mântuitor și de atunci studiază mult din Cuvânt și își dorește mult să încheie legământ în apa botezului. El trece prin încercare, familia lui, care este musulmană, nu acceptă să fie botezat. Rugați-vă pentru el, ca Domnul să îi dea curaj să ia decizia corectă și să nu dea înapoi. Rugați-vă și pentru mântuirea familiei lui.

”Ema și Ergys G., misionari în Albania

APME – Agenția Penticostală de Misiune Externă

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s