MM33

La Manchester sa incheiat de curant Conferinta Mondiala a (AOG) Adunarilor lui Dumnezeu.

AOG GB este în parteneriat cu o inițiativă Global Assemblys of God numită MM33, care încearcă să crească de la aproximativ 370.000 de biserici din întreaga lume la 1 milion până la Rusalii 2033.

MM33 reprezintă efortul de colaborare al Adunărilor Mondiale ale lui Dumnezeu să se angajeze în cea mai mare lucrare de evanghelizare, ucenicie, și plantarea de biserici.

Bazându-se pe deplin pe Duhul Sfânt, părtășia va favoriza în mod colectiv o renaștere în creștere, ceea ce va duce la extinderea Împărăției pe măsură ce tot mai mulți oameni întâlnesc Evanghelia!

La aceasta conferinta, din partea Romaniei a participat presedintele Adunarilor lui Dumnezeu: Pastor, dr.Ioan Ceuta

Adunările Mondiale ale lui Dumnezeu au o istorie vibrantă de a împărtăși mesajul Evangheliei la nivel global. Domnul ne-a invitat acum într-o nouă perioadă. Un îndemn profetic a fost dat la Congresul Adunărilor Mondiale ale lui Dumnezeu din 2017, cerându-I Domnului Secerișului să ne ajute, astfel încât, dacă El va zădărnici întoarcerea Sa până în 2033, Adunările Mondiale ale lui Dumnezeu Fellowship să fie format din UN MILION de biserici! Căutăm îndrumare de la Domnul și clădim Biserica Sa, promovând în același timp renașterea printre națiuni.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s